eGreece | eRepublik community
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Πρόταση] Κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις στο teamspeak

+26
BoS Paladin
wolfenstain
Thanasis_Klaras
Nik The Greek
Megalexandros
dreamchaser
Dimitris Edessa
Liakouris
Lenin1990
Faethor79
The_Clairvoyant
kostas morf
PTOLEMEOS
Giwrgos
Minotorious
thando
Johnny Spoon
stefen
poseidonsr
EleniG
Periklhs
salonikiosss
AleZel13
vagelis
Proodeftikanos
KLEARXOS
30 posters

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

[Πρόταση] Κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις στο teamspeak - Page 2 Empty Re: [Πρόταση] Κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις στο teamspeak

Post by kostas morf Thu 27 Jan 2011 - 23:22

Υπερ για συζητησεις στο TS επειδη ο καθενας μπορει να εξηγησει καλυτερα τις αποψεις του και ειναι μεσο που δινει αμεσοτητα. Ωστοσο οι τελικες τοποθετησεις θα πρεπει να γινονται στο forum για την ενημερωση ολοκληρης της κοινοτητας της eGreece.

kostas morf
Λοχαγός
Λοχαγός

Back to top Go down

[Πρόταση] Κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις στο teamspeak - Page 2 Empty Re: [Πρόταση] Κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις στο teamspeak

Post by The_Clairvoyant Fri 28 Jan 2011 - 2:03

scripta manent
The_Clairvoyant
The_Clairvoyant
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Back to top Go down

Post by Faethor79 Fri 28 Jan 2011 - 14:01

PTOLEMEOS wrote:Πιστεύω ότι το forum είναι το καταλληλότερο μέσο για την λειτουργία της βουλής. Και αυτό γιατί έχει το πλεονέκτημα να αποτελεί γραπτή απόδειξη των απόψεων των βουλευτών, και είναι βατό μέσο για όλους. Επιπλέον η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιείται χωρίς την ταυτόχρονη παρουσία όλων, αφού υπάρχει χρόνος 48 ωρών για να τοποθετηθεί κάποιος.

Με κάλυψε απόλυτα ο "συνάδελφος"
Faethor79
Faethor79
Δεκανέας
Δεκανέας

Back to top Go down

Post by Lenin1990 Fri 28 Jan 2011 - 14:04

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γινεται δουλεια στο TS.. Αλλά ΜΟΝΟ αν συμφωνουν ολοι.. Αν καποιοι διαφωνουν για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορώ να τους αναγκασω να μπαίνουν στο TS

Lenin1990
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Back to top Go down

Post by Liakouris Fri 28 Jan 2011 - 14:44

Το ΤS δεν είναι προσβάσιμο σε όλους για πολλούς και διάφορους λόγους..
Μέσα σε αυτούς και εγώ..Και επειδή δεν έχω μικρόφωνο αλλά και το pc μου δεν είναι αρκετά καλό να υποστηρίζει παραπάνω προγράμματα απο τα βασικά..
Liakouris
Liakouris
Λοχαγός
Λοχαγός

Back to top Go down

Post by poseidonsr Fri 28 Jan 2011 - 18:21

οπότε το συμπέρασμα, όπως το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον είναι ότι για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν να κάνουμε όλοι, οι σχεδόν όλοι, μια κουβεντούλα κανονική.
Μας μένει μόνο το forum λοιπόν. Ας είναι.
Προσωπικά πάντως θα κρατήσω την δέσμευση μου όπως την διατύπωσα νωρίτερα
poseidonsr
poseidonsr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Back to top Go down

Post by KLEARXOS Fri 28 Jan 2011 - 18:32

Διάβασα τα σχόλια όλων με προσοχή. Για να μην παρεξηγηθώ ποτέ δεν πρότεινα αντικατάσταση του forum με το teamspeak. Μπορείτε να το επαληθεύσετε αυτό στην αρχική μου διατύπωση.
Το forum σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντικατασταθεί, ωστόσο το teamspeak λόγω των πλεονεκτημάτων του είναι καλό να αξιοποιηθεί. Όσοι δεν έχουν μικρόφωνα μπορούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις γραπτώς.
KLEARXOS
KLEARXOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Back to top Go down

Post by Dimitris Edessa Fri 28 Jan 2011 - 21:33

ίσως να προσφέρει αμεσότητα αλλα σκέφτομαι την στιγμή της διαφωνίας που κάποιοι θα βρίζονται....
Είμαι κατά γιατί τα γραπτά μένουν και για ιστορικούς(να μαθαίνουν οι νέοι από τα λάθη μας) και για ελεγκτικούς λόγους (να βλέπει ο κόσμος τι κάνουν τα άτομα που ψήφισαν)
Dimitris Edessa
Dimitris Edessa
Λοχαγός
Λοχαγός

Back to top Go down

Post by dreamchaser Fri 28 Jan 2011 - 22:09

Υπερ, γιατι το ΤΣ εκμηδενιζει το τρολαρισμα

edit: πειτε ρε παιδες τι αξιζει να μεινει απο αυτη τη αηδια https://egreece.forumotion.com/t2115-import-tax-oil-16 και αν μαθαινει κανεις νεος κατι απο αυτο? Ποσο

Last edited by dreamchaser on Sat 29 Jan 2011 - 18:00; edited 1 time in total
dreamchaser
dreamchaser
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Back to top Go down

Post by The_Clairvoyant Fri 28 Jan 2011 - 23:32

Εγω παντως δηλωνω αδυναμια να παραβρισκομαι στο TS για εγγαμους λογους xD
The_Clairvoyant
The_Clairvoyant
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Back to top Go down

Post by Megalexandros Sat 29 Jan 2011 - 0:49

Opote emeis pou eimaste ektos TS tha mathainoume ligotero apo ta misa. NOT voted. Tha ginei standard of practice kai den prepei.
Megalexandros
Megalexandros
Στρατηγός
Στρατηγός

Back to top Go down

Post by Nik The Greek Sat 29 Jan 2011 - 1:46

Ειμαι υπερ του teamspeak ανεπιφυλακτα !!!
Η ποιοτητα του διαλογου ειναι σαφως ανωτερη.
Προσωπικα εχω διαβασει posts απο καποιους συμπαιχτες και εχω βγει απο τα ρουχα μου ενω οταν τα "ειπαμε" μεσω teamspeak αλλαξα τελειως γνωμη.
Καταλαβαινω παντως το προβλημα καποιων να μην εχουν την δυνατοτητα συμμετοχης λογω "τεχνικων" δυσκολιων.
Nik The Greek
Nik The Greek
Λοχαγός
Λοχαγός

Back to top Go down

Post by Thanasis_Klaras Sat 29 Jan 2011 - 2:45

Ρε παιδια ναι οκ. Καλυτερα να μιλαμε παρα να γραφουμε, προφ.

ΟΜΩΣ. Υπαρχουν πολλα πολλα μειων. Αν καποιος τα απαντησει, οκ μεσα:

1. Πώς θα γινει να μπορεσουμε να συγχρονιστουμε 40 ανθρωποι να μπουμε ιδιες ωρες στο TS? Αλλοι δουλευουμε, αλλοι ειναι φοιτητες, αλλοι μαθητες, αλλοι εχουν οικογενεια, αλλοι ειναι ρεμαλια (!). Το να μη μπορει καποιος να παρευρεθει, ειναι σαν να του στερειται (με "αι") το δικαιωμα της συμμετοχης. Αυτο δεν ισχυει με το φορουμ.

2. Καποιος μπορει να μη μπορει (προσωπικα θεματα, παντοφλα απο τη γυναικα, κακο pc κτλ κτλ) ή να μη θελει να μπει στο TS. Το να μη μπορει καποιος να παρευρεθει, ειναι σαν να του στερειται (με "αι") το δικαιωμα της συμμετοχης. Αυτο δεν ισχυει με το φορουμ.

3. Στο γραπτο κειμενο μπορει καποιος να κατσει να σκεφτει να σχεδιασει να αποφασισει και να προτεινει. Αυτο η πολυ αμεσοτητα το παει πισω. Εγω δεν πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε κωλοχανιο και να πεταμε μπαρουφες, αλλα οταν κανουμε μια προταση να την εχουμε ερευνησει. Αρα, πχ σε μια συζητηση για την αλλαγη ενος φορου δε μπορει να λεμε "ας το κανουμε 16", "κ γτ 16 ρε μλκ ας το κανουμε 20", "αντε καλα 18, να το αφησω?". Δε γινεται ετσι!

4. scripta manent

Ανταυτου, προτεινω να λειτουργει το congress section στο ts, να μπαινουμε εκει οσοι μπορουμε, οποτε μπορουμε για να συζηταμε πιο αμεσα με οσους πολιτες μπαινουν στο ts και εχουν αποριες για το τι συζηταμε και ποιες κατευθυνσεις βαζουμε για τα θεματα.
Thanasis_Klaras
Thanasis_Klaras
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Back to top Go down

Post by wolfenstain Sat 29 Jan 2011 - 3:05

ts kai ksero pswmi.
malista mporoun kai oi polites na summetexoun xwris na ginetai mpaxalo.

oso gia to ti menei,mporei na ginetai hxografhsh kai na menei to arxeio sta praktika..den to thewrw aparaithto alla an einai anagkaio mporei na ginei.
wolfenstain
wolfenstain
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Back to top Go down

[Πρόταση] Κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις στο teamspeak - Page 2 Empty Κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις στο teamspeak

Post by BoS Paladin Mon 14 Feb 2011 - 19:10

Να πω και εγώ την άποψή μου;

Συμφωνώ απόλυτα και το έχω προτείνει σε άρθρο μου εδώ υπάρχουν άτομα που δεν έχουμε ακούσει ποτέ καν τη φωνή τους. Για μένα το teamspeak είναι πιο εύχρηστο μέσο επικοινώνίας οπότε καλύτερα να βρισκόμαστε μια φορά τη βδομάδα και να συζητάμε εκεί και να γράφουμε στο φόρουμ τα συμπεράσματά σας. Περιμένω την πρώτη συνεδρίαση.

Με εκτίμηση.
Brotherhood Of Steel Paladin.
BoS Paladin
BoS Paladin
Δεκανέας
Δεκανέας

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics